Aicinām uz iepazīšanās tikšanos, pieredzes apmaiņu ar Latvijas Kvalitātes biedrības vadītāju Dzintaru Putni

KVALBKurzemes NVO atbalsta centrs 1.jūlijā plkst. 13:00 – 15:00 Talsos aicina Kurzemes NVO atbalsta centra biedrus uz iepazīšanās tikšanos, pieredzes apmaiņu ar Latvijas Kvalitātes biedrības vadītāju Dzintaru Putni.

Tikšanās laikā pārrunāsim un uzzināsim, kas ir organizācijas (tai skaitā biedrības)  vadības sistēma, kas ir izcilības modelis organizācijā, kā tas darbojas un kā tas var palīdzēt NVO darbā. Kā veikt savas organizācijas pašnovērtējumu un kādas varētu būt turpmākās bezmaksas mācību un semināru tēmas Kurzemes NVO saistībā ar organizāciju vadību un pašnovērtējumu.

Latvijas Kvalitātes biedrība ir sadarbības partneris Kurzemes NVO atbalsta centram ar mērķi stiprināt Kurzemes NVO zināšanas un palīdzēt tām kļūt par konkurētspējīgākām organizācijām. Latvijas Kvalitātes biedrības vadītājs Dzintars Putnis ir sertificēts vadības konsultants un vadošais auditors, kura kompetences jomas ir organizāciju vadības sistēmu ieviešana, uzturēšana, kā arī biznesa plānošana un attīstība.

 

Tikšanās un pieredzes apmaiņa notiek projekta „Ar labu pārvaldību par ilgtspējīgu attīstību” (nr. 2012.EEZ/DAP/MAC/018/1/K/006/2014) ietvaros, kuru finanisāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Programmu „NVO fonds” finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.www.sif.lv | www.eeagrants.lv | www.eeagrants.org |

kvlb