Galda spēļu vakars vieno teju 50 cilvēkus

Galda spēļu vakars 23. marta vakarā pulcēja teju 50 cilvēku dažādos vecumos – kā draugu grupiņas, tā ģimenes un individuālus interesentus. Lielākā daļa bija ieradušies, jo pašiem patīk spēlēt spēles un vēlējās izmantot iespēju izmēģināt kādu jaunu galda spēli vai iepazīt citus domubiedrus. Visu vakaru valdīja pozitīva atmosfēra, bija dzirdami daudz smiekli un azartiski izsaucieni. Pasākuma apmeklētāji novērtēja neformālo gaisotni ar iespēju spēlēšanas laikā baudīt kafejnīcā iegādātos dzērienus un uzkodas, kā arī plašo galda spēļu klāstu. Īpaši priecē, ka vakara noslēgumā daudzi jau interesējās, kad būs nākamais šāds vakars. Dalībnieki ļoti cer, ka izdosies šo pasākumu iedzīvināt kā tradīciju – ik mēnesi satikties ar galda spēļu mīļiem kādā pilsētas kafejnīcā, tādējādi paplašinot ventspilnieku iespējas interesanti pavadīt brīvo laiku ārpus mājām.

Šis bija pirmais Ventspils Līderu akadēmijas dalībnieku organizētais galda spēļu vakars, kas ir realizētā pilsoniskās līdzdalības aktivitāte Līderu akadēmijas ietvaros.

Spēles un palīgu spēļu noteikumu skaidrošanā pasākumam nodrošināja SIA “Brain Games”, savukārt pasākumu savās telpās uzņēma kafejnīca “Windau Coffee”.

Pasākums tapis ar Kultūras ministrijas finansiālu atbalstu.