Aicina piedalīties diskusijā par saliedētu sabiedrību Liepājā 15.02.

Šobrīd tiek izstrādāts pilsoniskajai sabiedrībai svarīgs dokuments –  Saliedētas sabiedrības politikas pamatnostādnes. 2019. gada oktobrī visā Latvijā norisinājās iedzīvotāju diskusijas par šo dokumentu, notikušo diskusiju apkopojumi tika nodoti Kultūras ministrijai, kas iedzīvotāju priekšlikumus ir iestrādājusi Saliedētas sabiedrības pamatnostādņu dokumenta projektā, un vēlētos pirms nodošanas Ministru kabinetam apstiprināšanai, to noprezentēt iedzīvotājiem un izdiskutēt, vai nav nepieciešami dokumenta uzlabojumi.

Tādēļ februārī tiek organizētas iedzīvotāju diskusiju otrais posms, kurā:

  • Kultūras ministrijas pārstāvji iepazīstinās ar izstrādāto dokumenta projektu, sniedzot atgriezenisko saikni diskusiju dalībniekiem;
  • Diskusiju dalībnieki izvērtēs sagatavoto dokumenta projektu, un nepieciešamības gadījumā sniegs priekšlikumus tā uzlabošanai, lai pēc iespējas vairāk tas atbilstu iedzīvotāju vēlmēm. Arī šie priekšlikumi tiks apkopoti un nodoti Kultūras ministrijai.

Aicinām izmantot iespēju un pirmajiem iepazīties ar izstrādāto Saliedētas sabiedrības politikas plānošanas dokumentu, kā arī papildināt to ar vēl nepieciešamām idejām. Pielikumā pievienojam pasākuma informatīvo plakātu, ar plašāku informāciju par diskusiju var iepazīties šeit.

Diskusija ar Kurzemess reģiona iedzīvotājiem notiks š.g. 15. februārī, Liepājā, CoWorking telpās, Vecā Ostmala 24,  no plkst. 10.00 – 14.30.

Lūgums pieteikt savu dalību diskusijā līdz 7.februārim šeit: https://ej.uz/Saliedeta_sabiedriba